T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Eyüpsultan Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Eyüpsultan Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Karadolap M. Gülbahar S. No2 Eyüpsultan / İSTANBUL
Vizyon
Bilgi birikimi tam , başarılı girişimci ruhu taşıyan , bölgemizin ara eleman ihtiyacını karşılayan , kendi statüsünün en iyi örneği olması amaçlamış bireyleri yetiştiren saygın Mesleki Eğitim Liselerinden biri olmaktır.
Misyon
Mesleki alan çerçevesi içinde yeterli bilgi birikime sahip ara elemanların yetiştirilmesidir. Bu amaçla kurumumuz Bilişim , Muhasebe ve Adalet alanları doğrultusunda öğrencilerimizin yeteneklerini ön plana çıkaran onları hayata hazırlayan öz güveni tam , yenilikçi , toplum ihtiyaçlarını ortaya çıkaran bireyleri yetiştirmek için varız.
Ders Başlangıçı: 08:30 Ders Bitişi: 16:00
Ulaşım
Servis Yok
Karadolap Mah. Gülbahar Sok. No:2 Eyüpsultan / İSTANBUL
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
4 ERASMUS PROJEMİZ TAMAMLANMIŞTIR.4 ADETTE DEVAM ETMEKTE OLAN ERASMUS+ PROJEMİZ VARDIR.