T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Eyüpsultan Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2023-2024 Öğretim Yılı 2.Dönem 1.Yazılı Tarihleri Belli Oldu.

9.Sınıf Sınav Programı için Tıklayınız

10.Sınıf Sınav Programı için Tıklayınız

11.Sınıf Sınav Programı için Tıklayınız

12.Sınıf Sınav Programı için Tıklayınız

AÇIKLAMALAR

1) Millî Eğitim Bakanlığının aldığı karar ile 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönem birinci yazılı sınavları, 9.sınıf TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI dersi için 26 Mart 2024 Salı ve 9. sınıf MATEMATİK dersi için de 27 Mart 2024 Çarşamba günü ülke genelinde ortak sınav şeklinde okulumuzda yapılacaktır. (yazılı sınavlarda açık uçlu ve kısa cevaplı sorular kullanılacaktır. KILAVUZA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ)

2) Okul geneli uygulanacak ortak yazılı sınavlarda il sınıf/alan zümreleri ve İstanbul Ölçme ve Değerlendirme Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan konu soru dağılım tabloları kullanılacaktır. ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

3) Ortak sınavlara katılamayan öğrenciler için mazeret sınavları bakanlığın açıklamaları doğrultusunda yapılacaktır.

4) Sınav süreleri 40 dk. olacaktır.

5) Sınav araç gereçlerini (kalem, silgi vb.) öğrenciler kendileri getirecek ve birbirlerine sınav anında kesinlikle vermeyeceklerdir.

6) Öğrenciler sınavlara kendi sınıflarında gireceklerdir.

7) Sınavlara cep telefonuyla gelinmemesi gereklidir. Ancak sınava cep telefonuyla gelen öğrenci sınav süresince cep telefonunu kapalı tutmak ile sorumludur, aksi takdirde Kopya -K- muamelesi görecektir.

8) Geçerli özrü olmadan (SAĞLIK RAPORU) sınava katılmayan, projesini vermeyen ve performans çalışmasını yerine getirmeyen öğrenciler ile kopya çekenlerin durumları puanla değerlendirilmez. Puan hanesine; sınava katılmayan, projesini vermeyen ve performans çalışmasını yerine getirmeyenler için "G" ve kopya çekenler için "K" olarak belirtilir ve aritmetik ortalamaya dâhil edilir.

9) Öğrenciler, raporlu ve izinli oldukları günlerde yazılı ve uygulamalı sınavlara alınmazlar. (Daha sonra belirlenen tarihte sınava girerler)

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.03.2024 - Güncelleme: 04.03.2024 19:06 - Görüntülenme: 2446
  Beğen | 1121  kişi beğendi